Ingredients:
1 pollastre de pagès trossejat
250gr .de prunes seques
100gr. de pinyons
2 cebes trinxades
1 cabeça d’alls
1 branca de canyella
1 copa de brandi 1 fulla de llorer
Farigola
Oli
Llard
Sal pebre
aigua
Elaboració del plat:
Salpebreu el pollastre i enrossiu-lo en una cassola amb oli, llard i la branca de canyella.
Afegiu-hi les cebes , la fulla de llorer i la cabeça d’alls, i deixeu que es vagi rossejant to junt.
Tireu-hi el brandi, flamegeu, deixeu-lo reduir i poseu-hi la farigola. Tapeu la cassola i deixeu-ho coure a foc suau, tot afegint-hi miques d’aigua de tant en tant.
Quinze minuts abans d’apagar el foc, afegiu-hi les prunes remullades i els pinyons.
Presentada per: Candi Soler
Les receptes de les dones de Palou
Galeria d'imatges
POLLASTRE AMB PRUNES I PINYONS
Publicat per
Passa'm la Recepta
a
19:08
dimarts, 10 de juny del 2014
Etiquetes de comentaris:
Carns,
Segons plats,
Trobada Pollastres de pagès
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (23)
- Bolets (32)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (96)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Làctics (18)
- Llegums (30)
- Marisc (30)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (23)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (77)
- Postres (126)
- Primers plats (190)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (137)
- Xocolata (26)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada