Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

POLLASTRE AMB PRUNES I PINYONS

dimarts, 10 de juny del 2014
Ingredients:

1 pollastre de pagès trossejat
250gr .de prunes seques
100gr. de pinyons
2 cebes trinxades
1 cabeça d’alls
1 branca de canyella
1 copa de brandi 1 fulla de llorer
Farigola
Oli
Llard
Sal pebre
aigua


Elaboració del plat:

Salpebreu el pollastre i enrossiu-lo en una cassola amb oli, llard i la branca de canyella.
Afegiu-hi les cebes , la fulla de llorer i la cabeça d’alls, i deixeu que es vagi rossejant to junt.
Tireu-hi el brandi, flamegeu, deixeu-lo reduir i poseu-hi la farigola. Tapeu la cassola i deixeu-ho coure a foc suau, tot afegint-hi miques d’aigua de tant en tant.
Quinze minuts abans d’apagar el foc, afegiu-hi les prunes remullades i els pinyons.

Presentada per: Candi Soler

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada