Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

SOPA DE FREDOLICS

dimecres, 4 de juny del 2014
Ingredients:


Foto: Roser Blasco
400 g de fredolics
150 g  de pa sec
2 lts de caldo vegetal o aigua
1 ceba grosseta
4 alls
1 grapadet d’avellanes torrades


Elaboració del plat:

En una base de sofregit d’all i de ceba i afegim els fredolics fins que siguin cuits. Més endavant, hi afegim
unes llesques de pa torrat i l’aigua de verdures o caldo vegetal.
Mentre bull el conjunt, preparem una picada d’avellanes i d’all que l’hi tirarem barrejant-ho amb unes varilles de fer sopes o amb el túrmix.  Personalment, m’agrada mes fer servir les varilles, perquè així es troben més els bolets.
Si no tenim fredolics es pot fer amb altres bolets similars.

Presentada per: Roser Blasco

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada