Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

CONILL AMB CARAGOLS

divendres, 22 d’abril del 2016
Ingredients:

Foto: Roser Blasco

1 conill tallat a trossos
1 k de caragols
1 ceba grossa
2 o 3 tomàquets madurs
3 grans d'all
1 gotet de vi ranci o conyac
1 branqueta de farigola
1 c. de sopa de farina
Oli, sal
Pebre negre

Elaboració del plat

Talleu el conill a trossos i el reserveu
Poseu una cassola al foc amb una mica d'oli i quan sigui calent hi poseu el conill que es vagi sofregint, poseu-hi la sal  el pebre i el deixeu enrossir una mica, llavors el traieu i reserveu.
En el mateix oli hi poseu la ceba i els alls tallar ben petit fins que es dauri, després hi afegiu
el tomàquet ratllat.
Un cop estigui el sofregit ben cuit afegiu-hi una cullerada de farina, que es cogui una mica, seguidament poseu el vi remeneu i afegiu-hi el conill i els caragols que tindreu cuits i escorreguts.
Barregeu una mica, afegiu-hi aigua calenta, just que ho cobreixi, hi ho deixeu que vagi fent el xup-xup fins que el conill sigui tendre.
Si cal hi podeu anar afegint miques d'aigua calenta, per tal que no s'enganxi i quedi ben tendre.
Rectifiqueu de sal i pebre negre si pot ser acabat de moldre.

Per llepar se be els dits !!

Presentada per    Roser  Blasco

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada