Ingredients:
95 g de mantega
25g de sucre llustre
5 ous
95g farina
1 cda. llevat
200g xocolata sense llet
75g sucre normal
80g mantega
Elaboració del plat:
Es treballa la mantega i el sucre llustre amb la batedora, fins que està a punt de pomada, afegir els rovells d'un a un fins que quedi ben lligat, la xocolata es posa al bany maria (100g) i després la farina amb suavitat junt amb el llevat pasant-ho pel colador.
Les clares es monten a punt de neu amb els 75g de sucre normal i es barreja amb tot.
En un motlle rodó s'engrassa amb mantega i s'hi tira tot i al forn uns 30 minuts.
Una vegada fet s'obre i s'omple amb melmelada i es cobreix amb els 80g de mantega i 100g de xocolata fos al bany maria.
Presentada per Mª Rosa Dantí
Les receptes de les dones de Palou
Galeria d'imatges
SACHER
Publicat per
Encarna Garcia
a
17:34
dimecres, 29 de febrer del 2012
Etiquetes de comentaris:
Pastissos,
Postres,
Trobada Xocolata,
Xocolata
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (23)
- Bolets (32)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (96)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Làctics (18)
- Llegums (30)
- Marisc (30)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (23)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (77)
- Postres (126)
- Primers plats (190)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (137)
- Xocolata (26)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada