Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

SACHER

dimecres, 29 de febrer del 2012
Ingredients:


95 g de mantega
25g de sucre llustre
5 ous
95g farina
1 cda. llevat
200g xocolata sense llet
75g sucre normal
80g mantega


Elaboració del plat:

Es treballa  la mantega i el sucre llustre amb la batedora, fins que està a punt de pomada, afegir els rovells d'un a un fins que quedi ben lligat, la xocolata es posa al bany maria (100g) i després la farina amb suavitat junt amb el llevat pasant-ho pel colador.
Les clares es monten a punt de neu amb els 75g de sucre normal i es barreja  amb tot.
En un motlle rodó s'engrassa amb mantega i s'hi tira tot i al forn uns 30 minuts.
Una vegada fet s'obre i s'omple amb melmelada i es cobreix amb els 80g de mantega i 100g de xocolata fos al bany maria.

Presentada per Mª  Rosa Dantí

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada