Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

PA DE PESSIC

dilluns, 2 d’abril del 2018
Ingredients


1a fòrmula

6 ous
120g de farina
112g de sucre per les clares
90g de sucre pels rovells.

2a fórmula

4 ous
80g de farina
75g de sucre per les clares
60g de sucre pels rovells


Elaboració del plat:

1a fórmula

Poseu en un bol els 90g de sucre amb els rovells i treballeu fins que tingui un color més blanquinós. En un bol a part, posem els 112 g  de sucre amb les clares i munteu les a punt de neu. Un cop muntades afegiu-les als rovells i ho aneu barrejant a poc a poc.

Aquí ja podem encendre el forn a 180º.

Després afegim els 120g de farina tamisada i es va barrejant tot molt suaument. Ho posarem tot en un motlle untat amb una mica de mantega i ho posarem al forn durant 25 minuts.

Podeu fer la prova del escuradents per veure si està ben cuit. Si el poseu i surt sec, ja està a punt.

2a fòrmula

La segona fòrmula és fa igual que la primera amb les mides dels ingredients corresponents.


Presentada per: Mª Assumpció Fontcuberta








0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada