Ingredients
1a fòrmula
6 ous
120g de farina
112g de sucre per les clares
90g de sucre pels rovells.
2a fórmula
4 ous
80g de farina
75g de sucre per les clares
60g de sucre pels rovells
Elaboració del plat:
1a fórmula
Poseu en un bol els 90g de sucre amb els rovells i treballeu fins que tingui un color més blanquinós. En un bol a part, posem els 112 g de sucre amb les clares i munteu les a punt de neu. Un cop muntades afegiu-les als rovells i ho aneu barrejant a poc a poc.
Aquí ja podem encendre el forn a 180º.
Després afegim els 120g de farina tamisada i es va barrejant tot molt suaument. Ho posarem tot en un motlle untat amb una mica de mantega i ho posarem al forn durant 25 minuts.
Podeu fer la prova del escuradents per veure si està ben cuit. Si el poseu i surt sec, ja està a punt.
2a fòrmula
La segona fòrmula és fa igual que la primera amb les mides dels ingredients corresponents.
Presentada per: Mª Assumpció Fontcuberta
Les receptes de les dones de Palou
Galeria d'imatges
PA DE PESSIC
Publicat per
Assumpció Fontcuberta
a
17:47
dilluns, 2 d’abril del 2018
Etiquetes de comentaris:
Pastissos,
Postres,
Trobada cuina de festa
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (23)
- Bolets (32)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (96)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Làctics (18)
- Llegums (30)
- Marisc (30)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (23)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (77)
- Postres (126)
- Primers plats (190)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (137)
- Xocolata (26)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada