Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

COCA D'ESPINACS

dilluns, 19 de febrer del 2018
Ingredients:  


Per a 4 persones

Per a la massa:
250 gr de farina per a pizza
1 culleradeta (de les de cafè) de sal fina
3 cullerades d'oli d'oliva
125 ml d'aigua tèbia

Per a farcir la coca:
250 gr de mató
espinacs
panses (al gust)
pinyons (al gust)
formatge de cabra

Elaboració del plat:

Comencem netejant els espinacs, els escaladem en aigua bullent durant 1 minut i escorrem. Reservar.

Preparem la massa per a pizza seguint les indicacions del paquet ( a mà o en panificadora).

Quan la tinguem llesta, la extenem sobre la placa del forn i afegim els ingredients en el següent ordre: el mató, els espinacs ben escorreguts, les panses, els pinyons i el formatge de cabra esmicolat. Afgir un rajolí d'oli d'oliva.
Introduim al forn, escalfat previament, a 200-220º C durant 20-25 minuts.

I ja la teniu llesta per a gaudir del seu sabor.

NOTES:
Si us atreviu, afegiu abans de menjar, una mica de mel, el contrast dolç salat us agradarà.

No afegeixo sal al farcit, ja que el formatge de cabra porta força sal, però adapteu al vostre gust.

Presentada per: Eva Coscubiela

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada