Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

EMPANADA D'ESPINACS

dimecres, 26 de març del 2014
Ingredients: 

3/4 de Kg. d'espinacs frescos
100 cl de crema de llet
50 grams de formatge gruyère
150 grams de pernil dolç (tallat una mica gruixut)
4 Ous
Pasta empanada:
300 grams de farina
100 cc d'oli
125 cc d'aigua
Sal
1 culleradeta de llevat en pols


Elaboració del plat:


Netejar els espinacs i bullir-los amb aigua i sal. Després escórre'ls i deixar-los refredar.
Preparar la pasta de l'empanada. Folrar amb una part de la pasta un motlle rectangular (24 x 28 centímetres aproximadament), punxar el fons i farcir-lo de la següent preparació: exprémer els espinacs amb les mans i picar-los una mica. En una paella amb oli, saltejar el pernil tallat a tires, afegir els espinacs, barrejar una mica i afegir la crema de llet, el formatge ratllat i els ous lleugerament batuts i prèviament salats.
Amb tot el farcit posat, pintar el voltant de la pasta amb ou i ajuntar bé les dues pastes.
Guarnir amb tires de pasta. Pintar-ho tot amb ou i posar-ho al forn 180º uns 40 minuts.

BON PROFIT!!!

Presentada per Encarna Garcia




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada