Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

ORELLETES DEL PENEDÉS

dissabte, 25 de març del 2017

Ingredients:
Foto Cati González

80 gr  sucre
2 ous
1 gotet de xupito de llet
1    "             "           oli
2 cullerades soperes de moscatell
1 cullerada sopera d'anís
matafaluga mòlta
la pela d'una llimona
1/2 cullerada de cafè de llevat en pols
1 polsim de sal
La farina que admeti,
Oli del 0,4 graus


Elaboració del plat:

Es barregen tots els ingredients menys la farina i el llevat que aniran junts.
Ara comencem  afegir la farina fins  aconseguir una massa elàstica, primer ho farem en un bol i un cop que vagi tenint consistència la posem a sobre del mabre i anem amassant i afegint farina fins a tenir-la elàstica i fina.
La deixem reposar 2-3 hores tapades amb un drap.
Després agafem petites quantitats (una boleta)  i l'estenem  amb el corró fins que quedin ben primes.
Si s'enganxen a les mans, les podem untar amb oli.
Un cop que les tinguem ja totes en forma de petites coques, les fregim en abundant oli (del suau,04
 graus).
Les  posem a sobre de paper absorbent de cuina i les espolsem amb sucre.

Estan més bones l'endemà¡¡¡¡¡

Bon Profit ¡¡¡¡

Presentada per Cati González


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada