Ingredients:
Foto: M. Assumpció Fontcuberta |
250g de mongeta tendra
1 pastanaga
1 bulb de fonoll
2 endívies
4 cebes tendres
1 albergínia
4 carxofes
1 carabassó
1gotet de vi blanc
1 gotet d'oli d'oliva
Unes quantes panses
el suc una llimona
3 fulles de menta fresca
1 fulla de llorer
1 cullaradeta de sucre integral
sal i pebre.
Elaboració del plat.
Netegeu les verdures. Un cop netes, les talleu ben primes i les poseu junt amb els altres ingredients en una cassola da fang o si no en teniu amb la cassola que feu servir.
Deixeu-les coure a foc lent durant 10 minuts. Les tasteu i les rectifiqueu de sal i pebre. Les deixeu reposar durant 20 o 25 minuts amb la cassola tapada. Un cop reposades ja les podeu servir.
Aquest plat també es pot fer amb altres verdures, com la carbassa, col, bròquil, coliflor, etc..
Bon Profit.
Presentada per. M. Assumpció Fontcuberta.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada