Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

MASSAPÀ CASOLÀ

dimecres, 8 de maig del 2013
Ingredients:

300 grs. d'ametlles mòltes
300 grs. de sucre glass
3 ous
1 cullarada sopera de suc de llimona
1 culleradeta de conyac (opcional)

Elaboració del plat:

En un bol gran posar el sucre juntament amb les ametlles mòltes i remenar que quedi ben barrejat.
Fer un forat al mig.
Batre les clares a punt de neu i a mig muntar afegir el suc de llimona .
Afegir-les a la barreja anterior i remoure amb les barilles que quedi tot ben unit.
Deixar-la reposar 15 minuts a la nevera.
Aplanar-la amb el corró i fer figuretes i pintar-les amb ou batut.
Coure-les al forn durant 15 minuts a 200º.

Presentada per Carmen Castillo
                                                                                                                                                                                                                                          

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada