Ingredients:
200 grs. d'ametlles crues i pelades
200 grs. de molla de pa blanc
1 all pelat
1 litre i 1/2 d'aigua mineral
1/2 got d'oli d'oliva
vinagre de xerès
sal
Elaboració del plat :
Rentar i pelar el raïm
Remullar la molla de pa amb 1/2 l. d'aigua mineral
Amb la batedora elèctrica triturar bé les ametlles i l'all
S'afegeix el pa remullat i l'oli .Triturar-ho fins que quedi ben fi.
S'afegeix el litre restant d'aigua fins que s'aconsegueix que s'espesseixi al nostre gust,afegir-hi sal i un raig de vinagre.
Es cola el gaspatxo amb un colador xinès i es deixa reposar a la nevera.
Servir-ho en bols individuals amb el raïm o altres fruites: cireres sense pinyol, daus de meló o de préssec.
Presentada per Pilar Ruera i Duran
Les receptes de les dones de Palou
Galeria d'imatges
GASPATXO BLANC AMB RAÏM
Publicat per
maridetossa
a
17:46
dimecres, 15 de febrer del 2012
Etiquetes de comentaris:
Fruita,
Primers plats,
Sopes i cremes,
Trobada Sopes
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (23)
- Bolets (32)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (96)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Làctics (18)
- Llegums (30)
- Marisc (30)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (23)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (77)
- Postres (126)
- Primers plats (190)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (137)
- Xocolata (26)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada