Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

PINXOS DE TRES FORMATGES

dissabte, 18 de febrer del 2012
Ingredients:


12 llesquetes de pa
1 tomàquet madur
2 maduixes
1/4 de poma
4 tallets de pernil ibèric
20 grs. De formatge roquefort
60 grs. De formatge de cabra
60 grs. De formatge camembert
Unas gotes de vinagre de Mòdena
Sucre
Granets d'ametlla torrada
Oli i sal


Elaboració del plat

Torrar lleugermant les 12 llesquetes de pa.

Pel pinxo de roquefort amb maduixa:
Rentar i tallar les maduixes.
Untar les 4 torrades de formatge roquefort i posar-hi uns granets de sucre a sobre.
Afegir-hi 1/2 maduixa i, a sobre, unes gotes de vinagre de Modèna.

Pel pinxo de pomes i formatge de cabra:
Tallar 4 trossos prims de poma i posar-hi una mica de sucre cremat.
A sobre de la torradeta posar-hi la poma, una rodanxa del formatge de cabra i uns granets d'atmella torrada.

Pel pinxo de tomàquet, camembert i pernil ibèric:
Sucar amb tomàquet 4 torrades, ficar-hi oli i sal.
Posar a sobre un tall pernil ibèric i un altre de formatge camembert.
Gratinar un moment, just abans de servir.

Presentada per Conxi Parrado
.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada