Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

SOPA D'ALL AMB BACALLÀ

dimecres, 4 de juny del 2014
Ingredients:

150gr. de bacallà esmicolat
5 o 6 alls
1 pebrot verd petit
4 o 5 nyores
brou
oli d’oliva
½ barra de pa
1 ou per persona


Elaboració del plat:

Posem les nyores en remull amb aigua.
Posem l’oli a la cassola de fang i afegim els alls molt picadets. Quan comenci a daurar-se afegim el pebrot verd picat molt petit. Quan estigui tou, afegim el bacallà dessalat i el sofregim bé.
Ara hi posarem el pa que prèviament torrarem.
Afegir també la carn de les nyores. Sofregir bé.
Afegir ara el brou i deixar coure ½ hora. Remenem de tant en tant a la vegada que aixafem una mica el pa.
Al final afegir els ous, tapar i deixar coure 6 minuts.
Comprovar el punt de sal i servir.
Bon profit!


Presentada per: Imma mejías

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada