Foto: Irene Feliu |
4 patates mitjanes
1 ceba de Figueres grossa
3 tomàquets
300 g. de pèsols tendres
1/2 got de vi blanc
Alls, oli, llorer, julivert,sal, safrà
Elaboració del plat:
Talleu a quadrets per estofar les sèpies amb pell i (guardeu la bossa de salsa de 1 d'elles).
Poseu aigua en una olla amb 2 fulles de llorer i 2 grans d' all aixafats, i quan arrenqui el bull hi afegiu les sèpies trossejades (sense salsa) 10 a 12 minuts.
Tot seguit les escorreu i guardeu aquest brou. Poseu oli d'oliva en una cassola a mig a foc i les poseu a enrossir una mica i ho reserveu.
A part feu un sofregit de ceba, tomàquet, el vi blanc i quan el vi s'evapori hi afegiu les patates tallades esqueixades, els pèsols i la sèpia Anireu també afegint el brou.
I a última hora hi posareu la picada d'all, julivert la "bossa de salsa" i uns brincs de safrà.
Coure-ho a foc lent tapat i que vagi fent el xup-xup.
Presentada per: Irene Feliu
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada