Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

ESTOFAT DE SÈPIA AMB PESÒLS I PATATES

dimecres, 19 de novembre del 2014
Ingredients:


Foto: Irene Feliu
4 sèpies mitjanes amb pell
4 patates mitjanes
1 ceba de Figueres grossa
3 tomàquets
300 g. de pèsols tendres
1/2 got de vi blanc
Alls, oli, llorer, julivert,sal, safrà


Elaboració del plat:

Talleu a quadrets per estofar les sèpies amb pell i (guardeu la bossa de salsa de 1 d'elles).
Poseu aigua en una olla amb 2 fulles de llorer i 2 grans d' all aixafats, i quan arrenqui el bull hi afegiu les sèpies trossejades (sense salsa) 10 a 12 minuts.
Tot seguit les escorreu i guardeu aquest brou. Poseu oli d'oliva en una cassola a mig a foc i les poseu a enrossir una mica i ho reserveu.
A part feu un sofregit de ceba, tomàquet, el vi blanc i quan el vi s'evapori hi afegiu les patates tallades esqueixades, els pèsols i la sèpia Anireu també afegint el brou.
I a última hora hi posareu la picada d'all, julivert la "bossa de salsa" i uns brincs de safrà.
Coure-ho a foc lent tapat i que vagi fent el xup-xup.

Presentada per: Irene Feliu

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada