Foto Roser Blasco |
1 sèpia fresca grossa amb la salsa
1 ceba grossa
1 k de patates
2 grans d'all
1 fulla de llorer
1 gotet de vi blanc
0li d'oliva , sal i pebre
Elaboració del plat:
Un cop neta i tallada a quadres la sèpia poseu-la a la cassola amb un raig d'oli, que es vagi coent a foc moderat.
Mentrestant talleu la ceba petita i l'afegiu a la cassola, també hi poseu el llorer i els alls laminats.
Quan sigui una mica cuita la ceba poseu-hi la sal el pebre i el got de vi blanc.
Deixeu que vagi coent a poc a poc fins que la ceba sigui una mica rosseta.
Ara hi poseu la salsa ( si us hi agrada ).
Mentrestant peleu i talleu les patates a quadres, poseu-les a la cassola i les cobriu amb aigua calenta.
Un cop arrenqui el bull, abaixeu el foc i deixeu que vagi fent xup-xup fins que tot plegat sigui cuit.
Així ja es prou bo, però si voleu, hi podeu afegir una picada d'all i julivert.
Presentada per : Roser Blasco
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada