Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

QUICHE D'ESPINACS

dimarts, 10 de juny del 2014
Ingredients:

1 bossa d’espinacs congelats de 600 gr.
250 gr de formatge emmental
200 gr de nata
3 ous
25 gr de pinyons
100 gr de beicon a trossos
1 ceba
1 pasta brisa
Oli d’oliva
Sal i pebre


Elaboració del plat:

En una paella sofregir una miqueta la ceba i saltejar el beicon, afegir els espinacs i ofegar-los fins que es redueixin;  quan estiguin tous, alehores ho salpebrem i ho reservem.
Posem el forn a 200º, estenem la pasta brisa sobre un recipient de 30 cm passant-li abans al motlle una mica de mantega, i enfornem la pasta brisa fins que quedi rosseta.
En un bol, batem els tres ous amb la nata líquida. Afegim els ous, el formatge i els espinacs amb les panses, pinyons i el beicon. Barrejar-ho tot molt bé i seguidament posar-ho en el motllo de la quiche.
Enfornar la quiche durant uns 20 minuts, a 180º.
Passat aquest temps comprovar que ja està llesta introduïnt un escuradents en el centre. Si surt sec, és que ja està llesta, o si no forneja un parell de minuts més.
Finalment deixar refredar una mica, ja que és millor tèbia o a temperatura ambient.
Bon profit.

Presentada per: Mª Rosa Claveria

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada