Ingredients:
1 bossa d’espinacs congelats de 600 gr.
250 gr de formatge emmental
200 gr de nata
3 ous
25 gr de pinyons
100 gr de beicon a trossos
1 ceba
1 pasta brisa
Oli d’oliva
Sal i pebre
Elaboració del plat:
En una paella sofregir una miqueta la ceba i saltejar el beicon, afegir els espinacs i ofegar-los fins que es redueixin; quan estiguin tous, alehores ho salpebrem i ho reservem.
Posem el forn a 200º, estenem la pasta brisa sobre un recipient de 30 cm passant-li abans al motlle una mica de mantega, i enfornem la pasta brisa fins que quedi rosseta.
En un bol, batem els tres ous amb la nata líquida. Afegim els ous, el formatge i els espinacs amb les panses, pinyons i el beicon. Barrejar-ho tot molt bé i seguidament posar-ho en el motllo de la quiche.
Enfornar la quiche durant uns 20 minuts, a 180º.
Passat aquest temps comprovar que ja està llesta introduïnt un escuradents en el centre. Si surt sec, és que ja està llesta, o si no forneja un parell de minuts més.
Finalment deixar refredar una mica, ja que és millor tèbia o a temperatura ambient.
Bon profit.
Presentada per: Mª Rosa Claveria
Les receptes de les dones de Palou
Galeria d'imatges
QUICHE D'ESPINACS
Publicat per
Passa'm la Recepta
a
20:32
dimarts, 10 de juny del 2014
Etiquetes de comentaris:
Primers plats,
Trobada La Cuina Verda,
Verdures i hortalisses
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (23)
- Bolets (32)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (96)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Làctics (18)
- Llegums (30)
- Marisc (30)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (23)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (77)
- Postres (126)
- Primers plats (190)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (137)
- Xocolata (26)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada