Ingredients:
800 g de carbassó
300 g de porros
200 g de patata
40 g de formatge cremós
Aigua, oli d'oliva, sal
Entrebancs de pa fregit
Formatge ratllat
Elaboració del plat
Per començar renteu i talleu les verdures a rodanxes.
El carbassó no el peleu del tot, que així donarà més color, i el porro només poseu-hi la part blanca.
A continuació en una olla amb una mica d'oli d'oliva incorporeu-hi totes les verdures i sofregiu-les lleugerament. Doneu-hi un parell de voltes perquè agafin una mica de sabor.
Tot seguit hi afegiu l'aigua que les cobreixi i saleu-ho.
Ho deixeu bullir uns 20 minuts. Quan estiguin cuites les verdures hi afegiu el formatge cremós i retirar-lo ja del foc.
Per acabar ho tritureu amb la batedora elèctrica i si cal afegir-hi aigua si queda massa espès.
A part en bols poseu-hi formatge ratllat i entrebancs de pa fregit com acompanyament.
Presentada per: Irene Feliu
Les receptes de les dones de Palou
Galeria d'imatges
CREMA DE CARBASSÓ I PORROS
Publicat per
Irene Feliu
a
16:37
divendres, 6 de juny del 2014
Etiquetes de comentaris:
Primers plats,
Sopes i cremes,
Trobada La Cuina Verda,
Verdures i hortalisses
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (23)
- Bolets (32)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (96)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Làctics (18)
- Llegums (30)
- Marisc (30)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (23)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (77)
- Postres (126)
- Primers plats (190)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (137)
- Xocolata (26)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada