Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

CREMA DE CARBASSÓ I PORROS

divendres, 6 de juny del 2014
Ingredients:

800 g de carbassó
300 g de porros
200 g de patata
40 g de formatge cremós
Aigua, oli d'oliva, sal
Entrebancs de pa fregit
Formatge ratllat

Elaboració del plat

Per començar renteu i talleu les verdures a rodanxes.
El carbassó no el peleu del tot, que així donarà més color, i el porro només poseu-hi la part blanca.
A continuació en una olla amb una mica d'oli d'oliva incorporeu-hi totes les verdures i sofregiu-les lleugerament. Doneu-hi un parell de voltes perquè agafin una mica de sabor.
Tot seguit hi afegiu l'aigua que les cobreixi i saleu-ho.
Ho deixeu bullir uns 20 minuts. Quan estiguin cuites les verdures hi afegiu el formatge cremós i retirar-lo ja del foc.
Per acabar ho tritureu amb la batedora elèctrica i si cal afegir-hi aigua si queda massa espès.
A part en bols poseu-hi formatge ratllat i entrebancs de pa fregit com acompanyament.

Presentada per:  Irene Feliu

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada