Ingredients:
1kg de cigrons cuits
16 llagostins
1 ceba
3 tomàquets
4grans d´alls
Julivert
Oli
Sal
Pebre
Elaboració del plat:
Poseu una cassola amb oli al foc. Feu-hi un sofregit amb els alls, la ceba, el julivert i el tomàquet i afegiu-hi els llagostins. Deixeu-ho coure tot uns minuts. Afegiu-hi una mica de suc de bullir els cigrons i els cigrons bullits. Salpebreu-ho i deixeu que vagi fent la xup-xup un quart d´hora aproximada ment.
Aquest plat es pot fer amb mongetes seques.
Presentada per Assumpció Fontcuberta.
Les receptes de les dones de Palou
Galeria d'imatges
CIGRONS AMB LLAGOSTINS
Publicat per
Assumpció Fontcuberta
a
18:54
dimecres, 30 de març del 2016
Etiquetes de comentaris:
Llegums,
Marisc,
Trobada Cuina del Pla de Lleida
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (23)
- Bolets (32)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (96)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Làctics (18)
- Llegums (30)
- Marisc (30)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (23)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (77)
- Postres (126)
- Primers plats (190)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (137)
- Xocolata (26)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada