Ingredients:
Vedella amb un tros.
1 ceba grossa.
2 ó 3 tomàquets.
1 pebrot vermell
1 branqueta de julivert.
1 canó de canyella
1 cabeça d'alls
1 tassa d'oli.
2 tasses de vi blanc.
1o 2 tasses d'aigua.
1 llimona.
Elaboració del plat:
Es posa en una cassola tot en cru: el tros de vedella, amb la ceba, els tomàquets, el pebrot vermell i el julivert tot tallat petit, la canyella i la cabeça d´alls que després treurem.
S'hi posa la sal i el pebre i es cobreix amb una tasseta d´oli, dos de vi blanc i una ó dues d´aigua; es posa a coure a foc lent, i s´hi afegeix el suc de la llimona, vigilant que no es quedi sense suc.
Quant està a mig coure, se li tira una mica més d´oli, vi i aigua i unes quantes patates ,fins que tot estigui cuit.
Presentada per Montserrat Rabinat.
Les receptes de les dones de Palou









Galeria d'imatges
VEDELLA A LA CATALANA
Publicat per
Assumpció Fontcuberta
a
17:44
dimecres, 14 de març del 2012
Etiquetes de comentaris:
Carns,
Segons plats,
Trobada La Vedella
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (26)
- Bolets (33)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (98)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Llegums (30)
- Làctics (18)
- Marisc (31)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (25)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (79)
- Postres (126)
- Primers plats (192)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (137)
- Xocolata (26)
Les autores
Receptari de postres
Receptari de les Àvies de Palou
Powered by
Issuu
Publish for Free
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada