Ingredients:
Mitges olives verdes
Mitges olives negres
Filets d'anxoves
Cogombres
Pebrot vermell
Caviar
Formatges cremosos
Pa de Motlle
Elaboració del plat:
Aquests canapès es poden preparar amb algun formatge de porcions individuals, amb formatges
cremosos que tinguin algun gust especial, de bacó, de gambes etc.
S'escampa el formatge-crema sobre petits quadres de pa de motlle i s'adorna al mig amb diferents
motius, com mitges olives, filets d'anxoves, enrrollats, pebrot vermell. Olives negres, caviar etc.
Es col·loquen en una safata, els uns al costat dels altres, donat idea d'un mosaic.
Presentada per Mª Assumpció Fontcuberta
Les receptes de les dones de Palou
Galeria d'imatges
CANAPÉS AMB FORMATGE-CREMA
Publicat per
Conxi Parrado
a
17:41
dimecres, 22 de febrer del 2012
Etiquetes de comentaris:
Entrants,
Formatge,
Làctics,
Trobada Formatge
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (23)
- Bolets (32)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (96)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Làctics (18)
- Llegums (30)
- Marisc (30)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (23)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (77)
- Postres (126)
- Primers plats (190)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (137)
- Xocolata (26)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada