Foto: Montserrat Pujadas |
Espatlla de xai de 1.250grs
Sal
Pebre
Gingebre en pols
Oli
Vi blanc
Aigua (opcional)
1 ceba gran
1 tomàquet
2 pastanagues
4 banquetes d'api
6 alls
2 fulles llorer
1 trosset de canyella
Farigola
Romani
Es pot acompanyar amb escarxofes, albergínies o alguna verdura del temps.
Elaboració del plat:
Posar en una cassola per anar el forn tots els ingredients en fred.
l'espatlla de xai posar-li la sal, el pebre i el genjibre , oli, vi blanc
tallar la ceba, el tomàquet, les pastanagues i l'api.
afegir-hi els alls i les herbes, posar-ho al forn a 150º durant 1 hora, tapant
la cassola,a mitja cocció donar la volta a l'espatlla i destapar-ho per que quedi rosset.
Presentada per: Montserrat Pujadas
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada