Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

ESPATLLA DE XAI AL FORN PER 4 PERSONES

dimecres, 28 de gener del 2015
Ingredients:
Foto: Montserrat Pujadas


Espatlla de xai de 1.250grs
Sal
Pebre
Gingebre en pols
Oli
Vi blanc
Aigua (opcional)
1 ceba gran
1 tomàquet
2 pastanagues
4 banquetes d'api
6 alls
2 fulles llorer
1 trosset de canyella
Farigola
Romani
Es pot acompanyar amb escarxofes, albergínies o alguna verdura del temps.

Elaboració del plat:

Posar en una  cassola per anar el forn tots els ingredients en fred.
l'espatlla de xai posar-li la sal, el pebre i el genjibre , oli, vi blanc
tallar la ceba, el tomàquet, les pastanagues i l'api.
afegir-hi els alls i les herbes, posar-ho al forn a 150º durant 1 hora, tapant
la cassola,a mitja cocció donar la volta a l'espatlla i destapar-ho per que quedi rosset.


Presentada per: Montserrat Pujadas  

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada