Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

LLOM ROSTIT AMB MODENA

dimecres, 25 de novembre del 2015


Ingredients :                                                                            
Foto: M. Dantí

(ingredients per 4 persones)

1  tros de llom de porc del Ripollès
1 got petit de conyac
1 got petit de mel
1 got petit de vinagre de Modena
 sal, pebre i oli
4 patates gratinades
4 pomes gratinades


Elaboració del plat:

En primer lloc, poseu el llom en una cassola amb oli sal i pebre.S'ha de coure per tots els costats,el foc fort i tapat. Quan estigui daurat, traieu la cassola del foc i hi tireu els gots de vinagre, conyac i mel. Poseu altre vegada la cassola al foc i ho deixeu coure a foc lent uns 20 minuts, donant-li la volta de tant en tant. Per acabar deixeu refredar i ja es pot tallar. Acompanyar-lo amb patates i pomes gratinades.


                                                                            Bon profit


Presentat per Mª Rosa Dantí

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada