Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

PASTÍS DE XOCOLATA

divendres, 27 de juny del 2014
Foto Roser Blasco
Ingredients


190  g de xocolata de cobertura
190  g de mantega
180  g de farina
200  g de sucre
6 ous

Elaboració

Desfeu al bany maria primer la xocolata, un cop desfeta hi afegiu la mantega.
Barregeu els ous amb el sucre, afegiu-hi la xocolata i la mantega desfeta remenant suaument.
Unteu un motlle amb una mica de mantega i  farina, aboqueu-hi la barreja.
Poseu al forn prèviament escalfat a 200º els primers 5 minuts i després a 180º durant 25
minuts aproximadament. Proveu amb una agulla que surti neta però, es bo que quedi un pel sobtat i el serviu
una mica tebi.
Ja es molt bo sol, però el podeu acompanyar amb una mica de nata, sucre de llustre etc.

Apa, a veure si el feu, es molt fàcil i ràpid de fer.

Presentada per   Roser Blasco






0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada