Foto Roser Blasco |
190 g de xocolata de
cobertura
190 g de mantega
180 g de farina
200 g de sucre
6 ous
Elaboració
Desfeu al bany maria primer la xocolata, un cop desfeta hi
afegiu la mantega.
Barregeu els ous amb el sucre, afegiu-hi la xocolata i la
mantega desfeta remenant suaument.
Unteu un motlle amb una mica de mantega i farina, aboqueu-hi la barreja.
Poseu al forn prèviament escalfat a 200º els primers 5
minuts i després a 180º durant 25
minuts aproximadament. Proveu amb una agulla que surti neta però, es bo que quedi un pel sobtat i el serviu
una mica tebi.
Ja es molt bo sol, però el podeu acompanyar amb una mica de nata, sucre de llustre etc.
Apa, a veure si el feu, es molt fàcil i ràpid de fer.
Presentada per Roser Blasco
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada