Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

BACALLÀ AMB MEL

divendres, 10 de març del 2017
Ingredients:

Foto: Roser Blasco
1/2 k de bacallà dessalat
1 c de mel
4 c de vinagre de poma
Farina
Oli

Elaboració del plat:

Enfarineu els talls de bacallà i els fregiu en una paella amb oli.Quan siguin una mica rossos els treieu i els aneu posant en una cassoleta escalfada prèviament.
A la mateixa paella que heu fregit el bacallà i amb  l'oli restant hi poseu la mel, remenant per tal que es desfaci, seguidament hi poseu el vinagre, aneu remenant que es vagi evaporant el vinagre, el foc ha de ser fluix per tal que quedi la salsa una  lligada però que no es cremi.Després ho poseu per sobre el bacallà, l'escalfeu uns minuts suaument i ja ho podeu servir.

Una manera de fer el bacallà suau però gustosa, i com altres receptes barrejant el salat amb l'agredolç.

Presentada per,  Roser  Blasco

1 comentaris:

  1. Roser Blasco ha dit...:

    Joc d'equilibris entre la mel i el vinagre...

Publica un comentari a l'entrada