Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

BRAÇ DE GITANO FARCIT DE POMA

divendres, 6 de juny del 2014
Ingredients:

4 ous
100 g.farina
75 g. sucre
25 g. sucre glas per decorar
4 pomes grogues grans
sucre i canyella


Elaboració del plat:

Per fer una planxa de pa de pessic prim pel braç de gitano.
Separeu  les iemes de les clares, aquestes amb les var illes elèctriques ferles a punt de neu (molt compacte). A part barregeu les iemes amb  la farina passada pel sedàs ( tamisada ), afegiu el sucre, barregeu junt amb les clares amb la vari lla fent girs envol vents perquè baixi el menys possible.
Estendre aquesta pasta en una plata de forn i fornejar durant uns 20 minuts. Posar un drap humit per sobre el pa de pessic per poder enrotllar-lo quan estigui farcit.

Farcit:
Talleu les 4 pomes i poseu els trossos al microones uns 4 o 5 minuts. Afegiu sucre i canyella, i quan tingueu el puré fet, el poseu a sobre el pa de pessic. Emboliqueu i talleu  les puntes perquè quedin  iguales Afegir sucre glas amb canyella .

És molt digestiu i nutritiu, i és una manera de menjar fruita pels més petits.

Presentada per: Jani arribas

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada