Foto: Mª. Assumpció Fontcuberrta |
200 gr pèsols
200 gr de mongetes tendres
4 pastanagues mitjanes
1 carbassó petit
200 gr de xampinyons sencers
1 manat d'espàrrecs sencers
5 ous
200 gr de formatge philadelphia
sal
pebre
Elaboració del plat:
Poseu tots els ingredients nets i tallats en una olla i coeu-les al vapor durant 15 minuts, al dente, penseu que s'acaben de coure al forn.
Retireu-les del foc i coleu-les. En un bol poseu els ous i els 200 grams de formatge. Ho treballeu tot i hi afegiu la sal i el pebre i les verdures.
Escalfeu el forn a 200º i mentrestant poseu tota la barreja en un motlle que sigui pel forn. Poseu el forn a 180º més o menys i ja ho podeu posar el motlle. Ho deixeu coure durant uns 45 minuts, una hora. Poseu un escuradents per comprovar si està cuit per dins. Si surt sec, ja es pot treure del forn.
Es pot menjar fred o calent.
Presentada per: M. Assumpció Fontcuberta
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada