Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

SOPA PARMENTIER

dimecres, 4 de juny del 2014
Ingredients:
Foto: Roser Blasco



3 patates
3 porros
30 g mantega
100 g nata líquida
1 rovell d'ou
1 ramet cibulet
sal i pebre

Elaboració del plat:

Pelar i tallar les patates a trossets.
Rentar els porros,tallar-los a rodanxes. Fondre la mantega i sofregir els porros i les patates, afegir.hi 2 litres d'aigua,sal i pebre. Comptar 45 minuts quan comenci a bullir i moderar el foc. 
Batre-ho tot.
Barrejar la nata amb el rovell i afegir a la sopa.
Rentar el cibulet (cebollino) i tallar-lo petit.
Servir la sopa i adornar-la amb el cibulet.

Presentada per: Mª Dolors Puig

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada