Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

TRUITA DE RIU A L'AGREDOLÇ

dimarts, 21 de febrer del 2017
Ingredients :
Foto: I. Feliu



2 truites de riu
200 c.c. vinagre blanc
2 cullerades de mel
Farina
Sal
Pebre
Oli d’oliva


Elaboració del plat:

Per començar salpebreu les truites, les enfarineu i fregiu-les en oli d’oliva fins que quedin ben daurades.
 Llavors les retireu. I en el mateix oli hi afegiu el vinagre i deixeu que es redueixi a la meitat. S’hi afegeix la mel i es barreja amb una cullera de fusta, uns minuts i tot seguit  les truites.
 Quan la salsa sigui una mica densa es retira del foc. I l’aboqueu pel damunt de les truites al moment de servir.
Es una recepta d’alta muntanya, molt senzilla i diferent.!!!!!. 

Presentada per Irene Feliu

1 comentaris:

  1. Roser Blasco ha dit...:

    Una altre manera de fer la truita de riu, tot buscant l'equilibri del agredolç...

Publica un comentari a l'entrada