Ingredients:
Foto: Encarna Garcia |
Pel pastís:
3 ous
Pols se sal
200g de sucre
100g de mantega
Una taronja ratllada
Suc de dues taronges
200g de farina
1 sobre de llevat
Per l' almívar:
1 suc de taronja
70g de sucre
(fer arrencar el bull)
Per a la cubertura:
150g de xocolata (70%cacau)
100g de nata(35% M.G
Elaboració del plat:
Es barregen els tres rovells d'ou , el sucre, el suc de taronja i la taronja ratllada. Afegir la mantega desfeta al bany maria i les clares muntades amb una mica de sal i remenar.
Afegir la farina i el llevat i barrejar bé. Un cop remenat, ha de quedar una pasta una mica clara. Coure al forn a 180ºC durant 40 minuts aproximadament. Un cop fred, ja el podem desemmotllar i el tallem en dos capes. Les banyem amb l'almívar i les farcim amb la melmelada de taronja amarga de la Fageda.
Per a la cobertura:
En un cassó fem bullir la nata i afegim la xocolata, remenem fins que quedi una barreja llisa i homogènia.
Presentada per: Encarna Garcia
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada