Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

PATIS DE TARONJA

dimecres, 25 de novembre del 2015

Ingredients:
Foto: Encarna Garcia

Pel pastís: 

3 ous
Pols se sal
200g de sucre
100g de mantega
Una taronja ratllada
Suc de  dues taronges
200g de farina
1 sobre de llevat

Per l' almívar:
1 suc de taronja
70g de sucre
(fer arrencar el bull)

Per a la cubertura:
150g de xocolata (70%cacau)
100g de nata(35% M.G


Elaboració del plat:

Es barregen els tres rovells d'ou , el sucre, el suc de taronja i la taronja ratllada. Afegir la mantega desfeta al bany maria i les clares muntades amb una mica de sal i remenar.

Afegir la farina i el llevat i barrejar bé. Un cop remenat, ha de quedar una pasta una mica clara. Coure al forn a 180ºC  durant 40 minuts aproximadament. Un cop fred, ja el podem desemmotllar i el tallem en dos capes. Les banyem amb l'almívar i les farcim amb la melmelada de taronja amarga de la Fageda.

Per a la cobertura:

En un cassó fem bullir la nata i afegim la xocolata, remenem fins que quedi una barreja llisa i homogènia.

Presentada per: Encarna Garcia

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada