Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

AMANIDA D'ESCAROLA, SALMÓ I ALVOCAT

dijous, 10 d’abril del 2014
Ingredients:
Foto: Albert Camps

1 escarola
1 paquet de salmó fumat
1 taronja
Vinagreta:

2 cullerades de vinagre de xerès
melmelada de codony al gust
6 cullerades d'oli
6 cullerades de suc de taronja
Sal i pebre

Elaboració del plat

Peleu la taronja i talleu-la fina
Netegeu l'escarola i talleu-la petita
Barregeu tots els ingredients de la vinagreta amb un batedor manual
Tasteu i rectifiqueu al gust de cadascú.
Munteu l'amanida amb un motllo, posant a la base la taronja, a sobre l'escarola, amaniu amb la vinagreta i finalment poseu el salmó ( cal que apreteu els ingredients en el motllo perquè no es desmanegui al desemmotllar).

Presentada per   Albert Camps

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada