1 escarola
1 paquet de salmó fumat
1 taronja
2 cullerades de vinagre de xerès
melmelada de codony al gust
6 cullerades d'oli
6 cullerades de suc de taronja
Sal i pebre
Elaboració del plat
1 paquet de salmó fumat
1 taronja
2 cullerades de vinagre de xerès
melmelada de codony al gust
6 cullerades d'oli
6 cullerades de suc de taronja
Sal i pebre
Peleu la taronja i talleu-la fina
Netegeu l'escarola i talleu-la petita
Barregeu tots els ingredients de la vinagreta amb un batedor manual
Tasteu i rectifiqueu al gust de cadascú.
Munteu l'amanida amb un motllo, posant a la base la taronja, a sobre l'escarola, amaniu amb la vinagreta i finalment poseu el salmó ( cal que apreteu els ingredients en el motllo perquè no es desmanegui al desemmotllar).
Presentada per Albert Camps
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada