Foto: Maria Rosa Dantí |
100 g. de sucre
més uns altres 75 g. de sucre
3 cullerades de llet
2 cullerades d'oli
1/2 culleradeta de llevat en pols
2 ous
75 g. de mantega
2 pomes
Elaboració del plat
Poseu en un bol 100 g. de sucre i un ou sencer, bateu-ho un xic i poseu-hi la llet, l'oli i la farina barrejada amb el llevat.
Aboqueu aquesta pasta en un motlle rodó d'uns 22 cm. untat i ensucrat.
Col·loqueu-hi les pomes, tallades a mitges rodanxes, posades en cercle.
Treballeu un rovell d'ou amb 75 g. de sucre i afegiu-hi la mantega fosa.
Tireu aquesta barreja sobre la poma.
Coure al forn a temperatura regular uns 30 min.
Un cop cuit i fred.
S'escalfa uns moments la base del motlle
S'aboca sobre una tapadora i es col·loca,a la plata de servir.
Empolsineu-lo amb sucre
Presentada per Mª Rosa Dantí
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada