Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

PANADONS D’ESPINACS

dimecres, 13 d’abril del 2016

Ingredients:
Foto: I. Feliu


Espinacs
Panses
Pinyons
Alls
Sal, pebre
Oli d’oliva verge extra

Per la massa:
500 gr farina
10 gr llevat de forner
10 gr sal
300 ml. Aigua mineral
100 ml. Oli d’oliva verge extra

Elaboració del plat:


En una cassola gran, amb un fil d’oli feu saltejar els espinacs perquè perdin l’aigua. Escorreu-los molt bé i quan estiguin freds hi afegiu les panses, els pinyons,  els alls trinxats, pebre, sal, oli d’oliva, que quedi ben amanit Deixeu-ho macerar uns 30 minuts.
Ara anem per la massa: Barrejar la farina amb el llevat (dissolt amb una mica d’aigua tèbia) l’aigua mineral, l’oli d’oliva i per últim la sal.
S’ha d’amassar bé, i deixar-la reposar unes 2 hores, tapada amb un drap.
Feu unes boles individuals i aplanar-les amb el corró, que quedin ben primes, i tot seguit ja  les podeu farcir dels espinacs.
Coure al forn a 180º , uns 15 minuts aprox.

Presentada per   Irene Feliu

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada