8 talls de pernil serrà en talls fins
8 talls de formatge cremós
8 talls de vedella (tallat ben prim)
herbes aromàtiques : romaní, llorer i farigola.
1 ceba
2 alls
2 tomàquets
2 pastanagues
1 pebrot verd
1 got de conyac
1 got de vi blanc sec
oli d’oliva I sal
Elaboració del plat:
Col·locarem els bistecs de vedella en una safata i al damunt el tall de pernil i el tall de formatge.
Ho enrotllarem i tancarem amb un escuradent.
En una cassola amb l’oli d’oliva, hi col·locarem els farcellets amb les herbes aromàtiques i ho rostirem
tot junt. Més tard hi incorporarem les verdures tallades en juliana i un bon rajolí de conyac i de vi blanc.
Ho deixarem coure durant uns 30 minuts.
Després passarem les verdures pel passapuré i tornarem a posar-les a la cassola amb els farcellets.
Els servirem ben calents en una safata.
Prsentada per: Pilar Ruera i Duran
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada