Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

SOUFFLÉ DE PARMESÀ

dimecres, 4 de juny del 2014
Ingredients:

100 gr. de formatge parmesà ratllat.
100 gr. de farina.
½ litre de llet.
40 gr. de mantega.
5 ous.
Sal i pebre.


Elaboració del plat:

En un recipient hi posem la farina amb mig got d’aigua freda i ho barregem fins que quedi uniforme. Llavors ho posem a una cassola a foc lent i hi anem afegint la llet (calenta, a poc a poc).
Una mica abans que arrenqui a bullir, hi afegim el parmesà ratllat. Ho retirem del foc i, sense deixar de remenar, afegim els rovells d’ou i ho salpebrem. Després, hi afegim les clares muntades a punt de neu. El resultat l’anem posant en motllos (tipus flamera) que hem untat amb mantega i farina i ho posem al forn a 220º durant 30 minuts.
Bon profit.

Presentada per: David Homedes

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada