Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

QUICHE DE SALMÓ I BRÒQUIL

dimecres, 26 de març del 2014
Ingredients:

1 Làmina de pasta brisa
400 grams de bròquil
2 Porros
1 Ceba
200 grams de salmó fumat
3 Ous
1 Got de crema de llet
50 grams de formatge ratllat


Elaboració del plat:

Sofregir la ceba i el porro picats petits amb una mica d'oli o matenga, afergi-hi el salmó i quan estigui una mica cuit posar-hi el bròquil.
En un recipient a part de posar-hi els ous batuts, el formatge, la crema de llet i després barrejar-ho amb els ingredients anteriors.
Posar el paper vegetal al motlle i a sobre la pasta estirada deixant marges per contenir el farcit (punxar el fons amb una forquilla), omplir-lo i tancar la pasta fent una vora amb la pasta que sobresurt.
Coure al forn durant 30 minuts a 180-200º amb grill per dalt i per baix.


Presentada per Lourdes Batlles


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada