Ingredients:
1 Làmina de pasta brisa
400 grams de bròquil
2 Porros
1 Ceba
200 grams de salmó fumat
3 Ous
1 Got de crema de llet
50 grams de formatge ratllat
Elaboració del plat:
Sofregir la ceba i el porro picats petits amb una mica d'oli o matenga, afergi-hi el salmó i quan estigui una mica cuit posar-hi el bròquil.
En un recipient a part de posar-hi els ous batuts, el formatge, la crema de llet i després barrejar-ho amb els ingredients anteriors.
Posar el paper vegetal al motlle i a sobre la pasta estirada deixant marges per contenir el farcit (punxar el fons amb una forquilla), omplir-lo i tancar la pasta fent una vora amb la pasta que sobresurt.
Coure al forn durant 30 minuts a 180-200º amb grill per dalt i per baix.
Presentada per Lourdes Batlles
Les receptes de les dones de Palou
Galeria d'imatges
QUICHE DE SALMÓ I BRÒQUIL
Publicat per
Maria Bouterin
a
17:24
dimecres, 26 de març del 2014
Etiquetes de comentaris:
Peix,
Primers plats,
Trobada La Cuina Verda,
Verdures i hortalisses
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (23)
- Bolets (32)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (96)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Làctics (18)
- Llegums (30)
- Marisc (30)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (23)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (77)
- Postres (126)
- Primers plats (190)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (137)
- Xocolata (26)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada