1k de taronges
800 de sucre
250 ml d'aigua
800 de sucre
250 ml d'aigua
Elaboració del plat
Escolliu les taronges de pell gruixuda; les de pell prima no van bé perquè se'ls endureix la pell al coure-les.
Poseu les taronges senceres en una olla amb aigua, feu-les bullir mitja hora. Treieu-les i guardeu una mica de suc.
Talleu les taronges a rodanxes fines, peleu-les i poseu només la polpa a la cassola junt amb el sucre i deixeu-les reposar unes dues hores perquè facin suc.
Poseu-les al foc junt amb l'aigua. Deixeu coure lentament la barreja fins que els bocins de la taronja es tornin transparents, remenant i escumant de tant en tant.
Un cop acabada poseu-la amb pots de vidre prèviament escaldats.
Per conservar-les les podeu fer al bany maria. Fer-les bullir de 15 a 20 minuts. Deixeu-les refredar i eixugueu-les bé i ja les podeu guardar.
Presentada per M. Assumpció Fontcuberta.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada