150g de xocolata de postres
200 ml de llet
200 ml de crema de llet
200 g de sucre
1 branca de canyella
50 g de xocolata en pols
3 ous
3 o 4 peres
sucre per caramelitzar
Elaboració del plat:
Peleu les peres i traieu-li el cor. Coeu-les amb una mica d’aigua i amb 50g de sucre i la canyella fins que estiguin tendres. Tot seguit talleu-les a daus petits i deixeu-ne una per fer-la a làmines i decorar el flam.
Foneu la xocolata trossejada dins la llet a foc lent o en el microones i després afegir-hi la crema de llet, els ous, la resta del sucre i els trossets de pera.
Aboqueu la mescla en un motlle caramel.litzat i coeu el flam al bany maria dins el forn, fins que quedi quallat. Deixeu-lo refredar, desenmotlleu-lo i decoreu-lo amb les làmines de pera i una mica de xocolata en pols per sobre i bon profit!
Presentada per : Mª Rosa Claveria
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada