Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

BARREJAT DE FESOLS DE SANTA PAU

dimecres, 25 de novembre del 2015
Ingredients:
Foto: Roser Blasco


850 g de fesols de Sta Pau
400 g de botifarra negra del perol
Sal i oli

Elaboració:

Primerament bulliu els fesols, remullats de la nit abans, en una olla amb aigua i un pessic de sal.
Un cop cuits deixeu-los escórrer.
Sofregiu una mica la botifarra tallada a trossets en una paella amb una mica d'oli, tot esmicolant-la amb una espàtula de fusta.
Seguidament, hi afegiu els fesols i remeneu-ho
Deixeu-ho coure uns cinc minuts, comproveu-ne el punt de sal i ja ho podeu servir.


Presentada per   Roser Blasco

Recepta extreta del llibre: Guies gastronòmiques de Catalunya
Ciro Ediciones S.A.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada