½ Kg de carbassa
300g de gambes crues
2 pastanagues mitjanes
2 porros (la part blanca)
1 patata
2 cebes tendres
1 pebrot verd
1 tomàquet vermell
Brou, oli d’oliva, sal
Elaboració del plat:
Per començar, poseu en una paella amb oli a saltejar les gambes, i amb les pells i cap feu-hi un fumet.
A continuació en una olla amb oli, hi poseu les verdures a ofegar, tallades en juliana.
Quan estiguin, incorporeu-hi la carbassa, les pastanagues i la patata, tot tallat a trossos petits.
Després hi afegiu el fumet, i aprox. mig litre de líquid.
Deixeu-ho coure a foc baix uns 20 minuts més o menys.
Hi passeu la batedora, que quedi una crema ben fina, i esmicoleu-hi les gambes i deixeu-ne un parell o tres per decorar el plat.
Un plat ben bo i sa, amb molta quantitat de querotens.
Presentada per: Irene Feliu
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada