Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

PASTÍS DE XOCOLATA

dimecres, 4 de juny del 2014
Ingredients:

8 magdalenes tipus valencianes (les allargades)
7 ous
7 cullerades soperes de sucre
1 sobre de llevat en pols
275g de xocolata negra fondant
170g de mantega
60g de nous

Ingredients per la cobertura:
100g de xocolata negra fondant
75g de mantega


Elaboració del plat:

En una font barregem els rovells d’ou (guardem les clares en un recipient a part) amb el sucre, esmicolem les magdalenes i les nous i hi posem el sobre de llevat. Paral.lelament desfem al bany maria la xocolata i la mantega (275 grams i 100 grams respectivament). Un cop desfet i ben remenat ho afegim a la resta d’ingredients. Tot seguit anem batent les clares fins que estiguin a punt de neu i les incorporem a tota la resta. Barregem de nou fins que quedi una massa ben homogènia. Llavors ho posem en un motllo de pastisseria una mica untat amb mantega i ho enfornem (25 minuts a 180º).

Mentre és al forn anem fent la cobertura al bany maria. Un cop el pastís ja és fora  del forn i s’ha refredat una mica, posem la cobertura per damunt i ja està llest.

Bon profit.

Presentada per: David Homedes

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada