Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

POLLASTRE A LA PAGESA

dimarts, 10 de juny del 2014
Ingredients:

1 pollastre
Ceba picada
Tomàquets
Julivert
All
Llard i oli
Ametlles torrades
Pebre negre
Fetge de pollastre
Vi o Jerez
caldo

Elaboració del plat:

Abans de fregir, posar el pollastre tallat a trossets a macerar (oli, sal, pebre i unes gotes de vinagre), deixar aproximadament mitja hora o més.
Després es fregeix el pollastre en una cassola de fang, amb llard i una mica d'oli. Quan ja estigui daurat , es tira la ceba picada i un parell de tomàquets, ofegar fins que es daurin.
En el morter es pica un gra d'all, una mica de julivert, uns quantes ametlles torrades, pebre negre, una mica de pa de pessic (que no sigui dolç) un tros de fetge i una mica de vi, millor Jerez. S'hi afegeix caldo o aigua, i es tira la picada al pollastre. Es sala, i es deixa bullir a la cassola de fang a foc moderat fins que estigui al punt.
Afegir bolets, si agraden.
També es pot preparar conill segons aquesta recepta., surt molt bo.
Servir amb arròs o bé amb puré de patata fet a casa.

Presentada per: Hilde Grosskopf

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada