Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

COCA ENRAMADA DE L'ARBOÇ (Baix Penedés)

dimecres, 19 d’abril del 2017
Ingredients   (4 persones)

Foto: Mª Rosa Dantíª
Per fer la massa

250 g de farina
75 cc d'oli d'oliva
1 vas d'aigua
1 pessic de sal
15 g de llevat de forner 

Per fer la cobertura

250 g d'espinacs
2 pebrots vermells
2 cebes grans



Elaboració del plat

Per començar, prepareu la massa i un cop reposada ja podreu posar tota la resta d'ingredients, amb el forn ja calent, poseu la safata i deixeu-la coure uns 20 minuts.

Les verdures de la cobertura poden variar, segons la comarca i també podeu posar-hi botifarra crua, botifarra negra, etc, etc.


                                                                  Bo i barat
Presentaa per Mª Rosa Dantí





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada