Foto: Cati González |
(Per a 6 persones).
½ conill
½ pollastre
3
butifarres crues
½ butifarra negra
3 tires de costella de porc
3 tires de cansalada viada
4-5 patates
1 ceba gran
4 alls
4-5 cullerades de tomàquet fregit
Pa fregit
Julivert
Un grapat d’ametlles torrades
Vi blanc
Conyac
Un farcellet d’herbes
Brou de carn
Elaboració del plat:
En una cassola amb oli
d’oliva posem a sofregir totes les carns tallades a trossets petits i
salpebredes, fins que estiguin ben rosses.
Afegim la ceba i els
alls trossejats, el farcellet d’herbes i el tomàquet.
Deixem que es vagi
fent durant una estona i seguidament hi afegim un raig de vi blanc i un raig de
conyac i que vagi fent xup-xup.
Preparem una picada
amb el pa fregit, un all, les ametlles i el julivert i l’afegim a la cassola.
Ara també posem les patates
i una mica de brou, just perquè es coguin les patates. Si cal ja n’afegirem més.
També es pot fer amb
cargols, en aquest cas en lloc de brou de carn posaríem el brou de la cocció
dels cargols
BON PROFIT!!!!
Presentada per: Cati González
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada