Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

CREMA DE COLIFLOR I AMETLLES

dimecres, 8 de febrer del 2012
Ingredients:


1 coliflor gran
2 cebes tipus Figueres
50gr, d'ametlles torrades i triturades
150 ml.de crema de llet (35% MG)
1 culleradeta de comí en pols
Sal d'herbes, nou moscada i pebre blanc

Optatiu:

50grs.de formatge  tipus parmesà


Elaboració del plat:

En una olla amb una mica d'oli, saltejar la ceba pelada i tallada fineta.
Quan comenci la ceba a estar daurada afegirem les ametlles torrades i triturades.
Després afegirem la coliflor neta i tallada a ramets.
Agregar un litre d'aigua bullint i una culleradeta de comí en pols (per facilitar la digestió de la coliflor i evitar les molestes flatulències).
Tapar l'olla i coure uns 15 minuts, just fins que la coliflor estigui cuita.
Afegir a la sopa la crema de llet, la salpimentarem i aromatitzarem amb una mica de nou moscada.
Passar per la batedora fins obtenir una suau crema blanca.
Servir ben calenta.


Presentació:

Es pot decorar amb una mica d'ametlla triturada,o bé agregar unes tires de salmó fumat per damunt just abans de servir.

Presentada per Fuencisla González Gil

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada