Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

BISTEC AL PEBRE VERD

dimarts, 20 de maig del 2014
Ingredients:

6 bistecs tendres
uns granets de pebre verd
un bon raig de whisky
un tetrabrick petit de crema de llet
oli per fregir
sal i pebre


Elaboració del plat:

El primer pas és salpebrar la carn, els bistecs, i els posarem en una cassola a fregir, amb el foc no massa fort. Quan estiguin una mica fets, hi tirarem un bon raig de whisky al damunt i deixarem que redueixi una miqueta, amb els granets de pebre verd fent-hi xup-xup.
Quan el whisky hagi reduït, hi afegirem la crema de llet i deixarem que amalgamin tots els ingredients i que la carn s’acabi de fer. I no té més secret!

Ho podeu acompanyar d'unes patates fregides .

Bon profit !!

Presentada per: Lourdes Batlles

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada