Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

TAPA DE GAMBES AMB CARXOFES

divendres, 13 d’abril del 2018
Ingredients:
Foto: Dolors Vilaró


Per 6 persones
18 gambes
4 carxofes
100 g de prunes seques s/os
Oli d'oliva verge
Sal, escates
2 c d'aigua aprox.

Elaboració:

En primer lloc tritureu les prunes amb l'aigua, fins que quedi una pasta fina.
Després peleu les gambes, poden ser congelades si voleu, però, que siguin una mica grans.
Netegeu les carxofes i les talleu a làmines molt fines, fregint-les que quedin daurades i cruixents, deixeu-les a sobre de paper absorbent.
A continuació coeu les gambes a la planxa o a la paella amb una mica d'oli i sal d'escates.
I ja podeu muntar el plat. Poseu la gamba, a sobre una culleradeta del puré de pruna i a sobre l'encenall de carxofa amb una mica de sal d'escates per sobre.
Un plat molt fàcil i amb molt d'èxit.

Presentada per: Dolors Vilaró

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada