Foto: Assumpció Fontcuberta |
1 dotzena de figues seques
1 culleredeta de matafaluga en pols
1 pell de llimona ratllada
2 ous
Farina
Llevat
Mel
Oli d`oliva verge
Aigua i sal
Elaboració del plat:
Bateu els ous i saleu-los lleugerament.
Al mateix recipient afegiu-hi la matafaluga, la pell de la llimona ratllada, un raig d´aigua i un sobre de llevat.
Tot seguit aneu tirant-hi la farina fent una pasta de consistencia semiliquida similar a la de qualsevol
tipus de bunyol. .Partiu les figues per la meitat i arrebosseu-les amb aquesta barreja, fregiu-les amb
una bona quantitat d´oli
Un cop fregides, les poseu en una plata i feu-hi rajar la mel pel damunt i us podeu menjar les
paracotes.
Són molt bones.
Presentada per. Assumpció Fontcuberta.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada