Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

PARACOTES

dimecres, 3 de febrer del 2016
 Ingredients:  
Foto: Assumpció Fontcuberta                                            



1 dotzena de figues seques
1 culleredeta  de matafaluga en  pols
 1 pell de llimona ratllada
 2 ous
 Farina
 Llevat
 Mel
 Oli d`oliva verge
 Aigua i sal

Elaboració del plat:

Bateu els ous i saleu-los lleugerament.
Al mateix recipient afegiu-hi la matafaluga, la pell de la llimona ratllada, un raig d´aigua i un sobre de llevat.
Tot seguit aneu tirant-hi la farina fent una pasta de consistencia semiliquida similar a la de qualsevol
tipus de bunyol. .Partiu les figues per la meitat i arrebosseu-les amb aquesta barreja, fregiu-les amb 
una bona quantitat d´oli
Un cop fregides, les poseu en una plata i feu-hi rajar la mel pel damunt i us podeu menjar les
paracotes.
Són molt bones.


Presentada per. Assumpció Fontcuberta. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada