Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

SOPA DE MANDONGUILLES

dimecres, 4 de juny del 2014
Ingredients:


½ kg. de picada de vedella
1 ou
1 ceba
Pa torrat ratllat
Sal i pebre


Elaboració del plat:

Barregeu bé la carn amb una mica de ceba estovada amb mantega i els altres ingredients, i feu-ne unes  mandonguilles petites. Enfarineu-les i  fregiu-les amb oli. Un cop apartades, fregiu amb l´oli que ha sobrat, una ceba, un all i un tomàquet ratllats. Deixeu-los confitar a foc suau. Torneu-hi  a posar les mandonguilles i cobriu-ho d´aigua i un raig de conyac. Feu una picada i afegiu-la a la cassola. Deixeu-ho bullir un parell d'hores a foc lent. Moleu pa torrat i afegiu-lo a la sopa.

Presentada per: Francesc Garcia (del llibre "Una Dèria pels Fogons" M. Ponsa i Tarres)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada