Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

VEDELLA AMB BOLETS

divendres, 14 d’octubre del 2016
Ingredients:   
Foto: Roser Blasco


Un tall rodó de l’espatlla
Ceba
Alls
Llorer
1 copeta de conyac o vi sec
Sal
Oli

Per a la picada:
2 grans d’all
Unes quantes ametlles
2 o 3 carquinyolis

Bolets o, segons el temps carxofes...

Elaboració del plat:

Enrossiu el tall que quedi rosset per tots costats i llavors poseu la ceba, els alls,el llorer, la copa de conyac, i tapeu. Que vagi coent a poc a poc, procurant que no s’enganxi, i si cal, afegir miquetes d’aigua, fins que sigui tendre.
Un cop cuita, deixeu-la refredar i després la talleu primeta.
Torneu-la a posar a la cassola amb la picada, afegint-hi una mica més d’aigua per tal que pugui anar fent el xup-xup i no s'enganxi.
Llavors afegiu-hi el bolets, que tindreu cuits prèviament, deixant-ho coure tot junt una mica més.
Segons la temporada, podeu afegir-hi carxofes una mica fregides prèviament o el que us hi agradi més.


Presentada per: Pepita  Noguera

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada