Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

BUNYOLS DE COLIFLOR

dimecres, 31 de gener del 2018
Ingredients:    
Foto: Encarna García


1 coliflor petita
150g de farina
1 ou
1 cullerada d'oli
2dl d'aigua
1 polsim de sal


Elaboració del plat:

Coeu una petita coliflor tallada en brots. Després de cuita i escorreguda, la deixem refredar. La tallem en brots més petits, les enfarinem i després les passem per la pasta de fregir. A continuació es fregiran amb l'oli ben calent, deixeu que agafin un color daurat.

Pasta de fregir:
Poseu en un bol la farina en forma de volcà i en el centre el rovell d'ou i l'oli. Ajunteu aquests dos ingredients i aneu afegint l'aigua a poc a poc. Removeu bé amb una batedora i saleu una mica. Per últim, just abans de fregir els brots, afegim una clara a punt de neu a la barreja.
Impregnem els brots i fregim.

Presentada per: Encarna García



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada